Kladdkaka

Ingredienser

3 dl socker

2 msk kakaopulver
2 tsk vaniljsocker
1 kryddmått salt
2 ägg
75 gram smör
2 dl vetemjöl




Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader.

- Rör ihop strösocker, vaniljsocker, kakao, ägg, och salt.


- Rör ner det smälta smöret och blanda i vetemjöl till sist.


- Häll ner smeten i bakformen.


- Grädda mitt i ugnen i ca 15 min.


- Låt kakan svalna.
Få ditt kladdkaka recept på sms, skicka kladdkaka enkel till 72672 (5 kr) 

179 kommentarer:

  1. Använd en aluminiumform så blir resultatet ÄNNU BÄTTRE!!! Riktigt smarrig kaka! :D Kakan blir inte alls slemmig och bränd! *hosthost*

    SvaraRadera
    Svar
    1. om den blir slemmig innuti och bränd överst har du haft den för högt upp i ugnen;)

      Radera
    2. Min smet blev väldig kompakt vet inte om jag gjorde något fel vill gärna ha svar om någon vet vad jag gjorde för fel

      Radera
  2. Jätte bra resultat! lite söt dock, ta 2,5 dl socker

    SvaraRadera
  3. Tog rådet med mindre socker, klokt! Men i övrigt en väldigt menlös kaka...smakmässigt....mer kakao behövs

    SvaraRadera
  4. håller med ovanstående. bara 2,5dl socker, mer kakao och gärna lite blockchoklad i... :0)

    SvaraRadera
  5. BliingBliing15 juli 2009 07:30

    den ee bra som den ee super goo den skall va sööööt bra recept<3 :D<3

    SvaraRadera
  6. BliingBliing15 juli 2009 07:31

    den ee bra som den ee super goo den skall va sööööt bra recept<3 :D<3

    SvaraRadera
  7. kakan är i ugnen nu men jag tog bara ett ägg men hoppas den blir god iaf ;)
    den ser bra ut hiten tils ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Med Orgran GLUTEN FREE No Egg, blir den ännu bättre; istället för kakao kan man använda malda valötter, eller andra nötter; Istället för vaniljsocker kan man sjunga en Beatles s. när man serverar kakan

      Radera
  8. Hrm!!! Näää, 15 minuter räckte definitivt INTE! Den smakade OK, men behövde åtminstone 40 minuter att bli färdig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. borde kanske kolla om det är nått fel på ugnen :P

      Radera
  9. Hade min inne i knappt 15 min och den vart jättegod. lite torr kanske. så lite mindre tid.

    SvaraRadera
  10. den var enkel att göra och god!!!1

    SvaraRadera
  11. den var enkel att göra!! och god

    SvaraRadera
  12. tack för en fin kladdkaka :)

    SvaraRadera
  13. kanonrecept..
    Nu testar jag att göra dubbla ingredienser denna gån. får se hur de blir då:-)

    SvaraRadera
  14. Kladdkakan behövde vara inne längre än 15 minuter. Har inte smakat på kakan än, men den ser god ut. Det gick att baka på ett kick, men behövde som sagt var vara inne lite längre. ;)

    SvaraRadera
  15. Jag tog 2,5 dl socker och 1½ dl kakao. Smaken blev optimal men trots att jag älskar riktigt kladdig kaka så blev den lite väääl lös. Några minuter till nästa gång!

    SvaraRadera
  16. Ursäkta Linda!
    Menar du verkligen 1 1/2 dl kakao?
    =)

    SvaraRadera
  17. ska försöka med reseptet nu hoppas det blir bra jag har snvänt andra resept här ifrånarla... lyckadess asa-bra

    SvaraRadera
  18. Vi tog bara 150 gram smör, vet inte om det kommer bli bra. Vi tror att den kommer att bli bra. Lite slarvigt gjort bara.

    SvaraRadera
  19. håller på att baka kladdbaka nu
    väldigt smidig att baka men lite lite smet
    hoppas den blir god!

    SvaraRadera
  20. jag hällde smeten i bakformar,vart superbra!!

    SvaraRadera
  21. Det här receptet är jätte bra dock lite väl söt.

    SvaraRadera
  22. 2 dl socker är mycket bättre :D

    SvaraRadera
  23. Jag testade att baka och äta kakan för första gången idag! Jättegod. Vår ugn behövde den vara lite extra, 5 min extra - det kan ni testa er fram (beroende på ugn). Gärna något mindre socker, jag körde 3 dl och det är ganska mycket. Kanske lite extra kakao om man vill ha lite tyngre chokladsmak. Men den var så omtyckt! Läcker med klick grädde och kaffe.. doftade så gott i hela huset!

    SvaraRadera
  24. ska prova den nu, jag och grabben ska baka tänkte ja=)

    SvaraRadera
  25. bakade och jag säger att det är fasen den godaste kladdkakan jag ätit!! gick upp med den till en kompis med några vänner, eftersom jag bakade väldigt stor (dubbla receptet) så vi åt alla upp den och mådde illa efteråt så mkt vi åt! RIKTIGT good!! :D

    SvaraRadera
  26. Har precis bakat, degen smakade utmärkt, så hoppas kakan gör det med :)
    jättebra recept!
    Älskar söta kakor hihi ^^
    Tog lite mindre än femton min, tycker om när dem är kladdiga inne :))

    SvaraRadera
  27. ska baka den nu hoppas att den kommer att smaka lika gott som ni alla lyckats med:)

    SvaraRadera
  28. Låt er inte luras av att kakan är lös när den står i ugnen, den stelnar en del när den svalnat och den är absolut godast kall och några timmar gammal tycker jag! :) 2-2.5dl sock tyker jag också är lagom, och minst 3 msk kakao :)


    Tack för receptet, hade glömt det nu ikväll när jag var sugen på kladdkaka! Brukade baka det dagligen för några år sedan! :)

    SvaraRadera
  29. jag tycker inte att man ska förändra på någonting. Kakkan smakar bra som den är, inga förändringar.

    SvaraRadera
  30. Har bakat den en gång dags att baka den igen mmmmmm vad gott

    SvaraRadera
  31. jag o min kompis hade lite problem men kakan blev super ;D ( vi kunde inte få på ugnen ) ;D / vi tog en socker kaksform ;D

    SvaraRadera
  32. Jättesmarrig kaka!
    Är väldigt enkel att göra och det tar väldigt kort tid att göra den! :)

    rekomenderar!^^

    SvaraRadera
  33. TIPS: Krossa några hallon i smeten & ta (som ovan sagt) i lite mindre socker, hallonen ger ett riktigt sting till kakan! :)

    SvaraRadera
  34. Ett härligt recept! Tack för receptet vem det nu än var.

    SvaraRadera
  35. 15min gjorde 2cm av kanten och 2mm av mitten gräddat, resten lika ogräddat som om det inte ens varit i ugnen!
    20-25min hade varit ett måste. synd att jag inte kontrollerde detta när jag tog ut den ur ugnen för nu är den redan kall...

    MYCKET GOD för övrigt

    SvaraRadera
  36. God som tusan! ;) min sambo blev riktigt nöjd!

    SvaraRadera
  37. ska pröva är bara 10 imorgon 11

    SvaraRadera
  38. nu är den i ugnen , så vi får väl hoppas på att den blir god ;)

    SvaraRadera
  39. anonym sa..

    Ååå, va jag blev snåål! snart ska jag börja göra kladdkaka, har ni några tips? :) tack :D:D

    SvaraRadera
  40. Den var jätte god och snabbt gick det att göra. Den blev rätt så sött men det ska den ju vara. ;)

    SvaraRadera
  41. don är jätte god men mindre socker ca:2,5 dl

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm smaskigt aaaaaaaaaa mmm

    SvaraRadera
  42. den passar bra för den ungdomen med lågt blodsocker. LABB TESTAT.

    SvaraRadera
  43. mums;) jätte ggott bra recept

    FAST smeten var godare =)

    SvaraRadera
  44. Grymt enkel att göra och förtjusande god!!!

    SvaraRadera
  45. ingela peistorpet20 april 2010 11:17

    Har precis ätit en kladdkake muffins gjord efter receptet , perfekt, både seg hård yta o kletig inuti,
    dottern gjorde som sagt i muffinsformar o tog 3 msk kakao + hackad blockchoklad
    till helgen ska vi ha kalas o då gör jag en STOR hög efter detta recept ! Mmmm med en klick grädde utrörd med liiite lemoncurd !

    SvaraRadera
  46. mmmmmmmmm......aaaaaaaaassssssss ggggggggooooooooooddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  47. Prova för andra gången nu. den är i ugnen nu hoppas det blir gott igen:)
    men ha i den längre än 15 min:)
    och ha i lite mindre socker och lite mer kakao

    SvaraRadera
  48. Mariah Geijer21 maj 2010 09:49

    Hittade inte min "favorit-recept-bok" idag när jag skulle få besök så jag googlade fram det här receptet och den var lite ljusare än min "vanliga" kladdkaka men suveränt god.
    15 minuter i min gamla sega ugn var perfekt, Kladdkaka SKA vara kladdig :)
    Nu står resterna i kylen och den är minst lika god kall märkte jag nyss...
    Värt att prova igen!
    //Mariah

    SvaraRadera
  49. har inte provat den än men den ser lite skum ut

    SvaraRadera
  50. 15 minuter räcker inte, jag tog 20 minuter och vi får se hur den smakar.

    SvaraRadera
  51. Jättegod! Den första kladdkakan jag bakat någonsin! Helt perfekt. :D

    SvaraRadera
  52. ni förvirrar mig vilket av alla saker som ni har sagt är bäst,ett ägg eller 2,5 dl?
    Ahhhhhhhhhhh.....
    skoja bara:D

    SvaraRadera
  53. tror ni att man kanske kan göra den utan vaniljsocker...?
    Hmm.. ska testa :o

    SvaraRadera
  54. BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  55. Ännu e den inte klar!!! Jag tog i lite blockchoklad o trodde det var den som gjorde att den RANN efter 20 min! Det är bara vänta och se. . .

    SvaraRadera
  56. fick ha den inne i drygt 35-40 min men den blev jättegod!

    SvaraRadera
  57. men den va ju rätt go! :))

    SvaraRadera
  58. mycket bra! mycket goood

    SvaraRadera
  59. briiing it on,biiaatch(:28 augusti 2010 07:22

    ska precis göra den med morsan,hoppas den smakar bra! ha en bra dag\Yasmine !<333

    SvaraRadera
  60. Vi hade den inne i 31.5 minut, jättebra! O 3.1 msk kakao, också jättebra!!

    SvaraRadera
  61. till hur många personer räcker det om man följer just denna recept?.

    SvaraRadera
  62. är vanilj pulvret ett måste i detta recept

    SvaraRadera
  63. asso jag håller på att göra kakan nu o jag tycker att det är en sitbra hemsida:D

    SvaraRadera
  64. highihihi vet ännu nte hur den smakar just nu gör jag smeten den ser gooood ut !!!! <3<3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  65. Jag ska göra den nu innan min mamma kmr jag hppas att det är enkelt !:)

    SvaraRadera
  66. Blanda ner en skivad banan precis innan du häller i mjölet, så får kakan en rund bananchoklad kaksmak :)Plus lite vitaminer

    SvaraRadera
  67. gjorde den för ett tag sen.. asgod var den! tror tyvärr inte att min familj fick smaka så mycket för jag åt det mesta själv.. haha men nu hittade jag lyckligtvis precis den här sidan igen.
    god kladdkaka! funkar till och med i min cpspis ;)

    SvaraRadera
  68. Kakan är i ugnen nu, för vid 15 min var den inte riktigt klar, 20 min MINST! Hoppas den blir god! :-)

    SvaraRadera
  69. Kakan är i ugen nu, den har varit inne i 30 min och det är forfarande smet... bytte doch ut vaniljsockret mot florsocker eftersom jag inte hade vaniljsocer, ser fram emot att testa denna underbara kaka :D

    SvaraRadera
  70. men den var jättegod kaka

    SvaraRadera
  71. Bra recept!
    Jag tog pärlsocker istället för strösocker, smällte ner sockret med smöret!

    Smakade fantastiskt!

    SvaraRadera
  72. Det blev riktigt gott!!

    SvaraRadera
  73. Denna kakan blev helt ok. Lät den stå i cirka 20 minuter, men kunde nog tagit ut den en-ett par minuter tidigare. Inte den godaste jag ätit, men absolut godkänd! Och väl uppskattad av en hungrig snickare till man :) haha!

    SvaraRadera
  74. väldigt bra recept!
    smeten är ju lätt godast! :)

    SvaraRadera
  75. den rinner !!! måste va inne typ 45 minuter säger sebastian :(

    SvaraRadera
  76. 15 min e för lite. Den rinner, så man måste ha typ 25 min.

    SvaraRadera
  77. ska överraska min familj hoppas den blir god ska sätta in den i ugnen men hur länge en del säger 15min andra 30:)

    SvaraRadera
  78. gjorde jag nått fel eller är smeten ganska hård??:):)

    <3<3

    SvaraRadera
  79. Hade ingen kakao hemma så jag tog obo'y dark :) Hoppas den blir bra... Jag hittade ingen form heller så jag tog muffins formar.

    SvaraRadera
  80. Gooooood som attan lägg till den i Ett recept I En Bok. Resultatet har alltid blivit bra hittills.:D

    SvaraRadera
  81. tänkte testa denna kladdkaka nu får se om den är god hoppas på det.

    SvaraRadera
  82. Jag och min kompis håller på att baka nu, kakan är i ungnen men hoppas den blir bra.
    Dock vad den väldigt "fast" , så kanske ngt mer kladdig skulle den nog vara :)

    SvaraRadera
  83. Jättegod! och snåla inte med sockret, det blir alltid godare med lite mer socker ;) jag och min flickvän njuter av denna kladdkaka, tack för receptet!!

    SvaraRadera
  84. mer kakao, mindre socker o längre tid i ugnen... men annrs va den god

    SvaraRadera
  85. Den är säkert good Min står i ugnen jag är Lite orolig tog florsocker istället för Vanilj socker.....

    SvaraRadera
  86. Dåså.. Gjort så som receptet var. Ska se hur den blir efter 15 minuter.. Dock så säger ni att den ska vara inne längre än 15 minuter men vi får se ! :)

    SvaraRadera
  87. Det borde vara lite mer kakao. Ok, jag värkligen ÄLSKAR choklad, men...det är ju bara och ta i själv! Ska prova.

    SvaraRadera
  88. Den står i ugnen nu på 175 grader och vägrar bli klar?

    SvaraRadera
  89. God som den är!

    SvaraRadera
  90. Hallå allihop! Kladdkakan ska ätas KALL! Den stelnar när den har kallnat och ska vara kladdig även efter att den varit i ugnen, viktigast är att kanterna stelnat något och att kakan fått yta. Har inte testat just detta recept, brukar göra ett eget med 1dl kakao och en skvätt nybryggt kaffe i!

    Blir det en sån där hård yta på den här?

    SvaraRadera
  91. jag har satt in kladdkakan i ugnen nu hoppas att den bir bra med bara ett ägg men jag tror att den blir toppen ändå :D tack :)

    SvaraRadera
  92. Du-vet-vem-den-där-charmiga18 april 2011 08:27

    Hej! jag är en tjej på tio höstar. Jag och min bästa kompis skulle överraska min mamma med att laga middag och vi valde denna efterrät, det ångrar jag verkligen INTE! Lätt och smakskig! Rekomenderar den till alla! p.S. Det går lika bra med o´boy-pulfver som med kakao...

    SvaraRadera
  93. 15 min? Min har stått i ugnen i ca 30 min och är fortfarande inte klar..

    SvaraRadera
    Svar
    1. du kanske inte har jort odentligt efter receptet?

      Radera
  94. Hade den inne i 25 min, och sen in i kylen. Då blev den riktigt seg å god!

    SvaraRadera
  95. Toppen god..enkelt att röra ihop!

    SvaraRadera
  96. jätte god kaka! =) Dock ca 5 dl socker och 6 msk vaniljsocker, de gjorde kakan susen! ...alla ni som nu tänker "inte så mkt socker" tänk då efter en extra minut på vi gulliga barn som gillar soker *HOST*

    SvaraRadera
  97. god men ganska liten :,( så om man ska göra den, gör dubbelsats. :)

    SvaraRadera
  98. Gjorde 1½ sats... Står i ugnen nu, & de är typ femtielfte ggn vi bakar efter de här receptet...
    1½ sats, +1,5 msk mer kakao, och 19-21 minuter i ugnen, beroende på hur pass kladdig man vill ha... Blir HELT perfekt (=

    SvaraRadera
  99. Den är jätte god, Enligt mina lärare i alla falla (=

    SvaraRadera
  100. står i ugnen nu, smakade på smeten som var väldigt söt... var så ha-galen att jag bakade på utan att läst kommentarerna..skulle nog tagit mindre socker.. men men... blir säkert gott! :)

    SvaraRadera
  101. Det blev gött med 6dl socker ist för 2,5 DL som ni säger :)

    SvaraRadera
  102. MMMMMMMMMM... behövs vara inne i typ 20min.
    Ta lite glass till blir jättegott!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  103. HAHAHHAHAHHAHA omg fkn god kaga dejaaa

    SvaraRadera
  104. Jag brukar även lägga i lite hackad choklad i smeten, sen in i ugnen, och då först 15 min, sen höja värmen till 200 grader, och då ha den i ungefär 5 minuter.
    Annars har jag gjort denna ett x antal gånger! ;)

    SvaraRadera
  105. Håller på att göra kakan nu. Har följt tipsen att sänka sockret till 2,5dl vi får väl se hur det blir ;D

    SvaraRadera
  106. Erica Sandström1 juli 2011 03:51

    Den är i ugnen nu, gjorde efter ungefär detta recept. Testa med lite bakpulver i! det blir som en fylligare smak!:D
    Och 100 gram smör istället för 75 gram! :)
    Blir nog nöjd ändå / Erica

    SvaraRadera
  107. Bara lite förlite socker, ta 3.753432425dl till så blir det smmmmmmarigt:P

    SvaraRadera
  108. den har stått i 30 min på 175 grader men är fortfarande lös i mitten...

    SvaraRadera
    Svar
    1. den ska vara lös i mitten när man tar ut den. när den kallnar stelnar den, så att den blir kladdig. om den är torr när man tar ut den är det inte längre en kladdkaka.

      Radera
  109. Superbra recept, god kaka! Skriver receptet på min blogg men länkar självklart till källan, här:)

    SvaraRadera
  110. GÖTT kladdis kaka

    SvaraRadera
  111. Men hallåååå - era baktider beror inte på receptet utan på att era UGNAR är olika - det är ett välkänt faktum att olika spisar och ugnar värmer olika temperaturer - men egen behöver ca 215 grader på vredet men är ca 200 grader egentligen!

    Dessutom PROVAR man alltid bakverk som just sockerkakor med en sticka - gärna en tandpetare i trä - för att se hur mycket eller litet kladdig sockerkakan är - tycker man att kletet på stickan inte känns färdig stoppar man in kladdkakan några minuter till tills man är nöjd - inte sjutton tar man bara tiden och nöjer sig med det - eftersom det beror just på ugnens värme när bakverket är klart!!

    SvaraRadera
  112. 2,5 dl socker och 3 msk kakao, 25 minuter i ugnen, perfekt!

    SvaraRadera
  113. Följde inte erat råd om 2.5 dl socker, följde mitt eget med 1 liter socker... den blev supergod!!

    SvaraRadera
  114. Låter bra, ska prova :)

    SvaraRadera
  115. riktigt god kaka blev det! tänker defenitivt använda det igen =)
    Men testa att använda bajs istället för socker, så slipper man den väldigt söta smaken! men ändå jättegott! =)

    SvaraRadera
  116. riktigt god kacka mycket smack med roligt ansiktsuttrycket när åts vamm!

    SvaraRadera
  117. Kan säga att det är riktigt grymt recept. Mycket god och allt. Beroende på din ugn så kan det bara olika hur länge den ska vara inne, titta var 10:de minut eller 5:te om du vill ha den perfekt!

    Hela receptet är perfekt, det ända man kanske vill göra är att ta 1.5 dl mjöl så den lättare åker i formen.

    SvaraRadera
  118. HUR MÅNGA ÄR DEN FÖR? PROTIONER?

    SvaraRadera
  119. Mmmm mycket god, testade med daim kross. Ganska söt men barnen gillDe den

    SvaraRadera
  120. Intressant recept, har aldrig provat den varianten faktiskt men det måste jag göra nu :D

    SvaraRadera
  121. hur stor form?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. som en stekpanna går ganska bra tycker jag

      Radera
  122. smeten var utsökt god, kakan åkte ner i magen. :)

    MVH kakabakarna!!!!

    SvaraRadera
  123. Riktigt bra recept men 3msk kakao, och 2,5dl strösocker.
    Sen blir den perfeeect... Godaste Kladdkakan någonsin

    SvaraRadera
  124. Det beror ju på vad man har för ugn,i vissa ugnar behöver den kanske vara inne i 15 mim och i andra 40 min

    SvaraRadera
  125. Som sagt, mindre socker och mer kakao. Tyckte inte att det smakade så bra detta tyvärr.

    SvaraRadera
  126. En ganska god kladdkaka! Den kan bli lite degig....

    SvaraRadera
  127. Nu står kladdkakan inne i ugnen, längtar tills den är klar :D

    SvaraRadera
  128. Det här verkar vara för barn. Jag tog sex gånger mer kakao än angivet, plus lite kaffe i, och upplevde ändå kakan som äckligt söt. Halva mängden socker blir nog bättre.

    SvaraRadera
  129. JÄTTE GOD PRÖVA!!!

    SvaraRadera
  130. nu är den klar den blev super god

    SvaraRadera
  131. om man låter den svala tex ute blir den jätte seg och god! :D

    SvaraRadera
  132. Min Syrra och hennes kompis ska göra den nu. Få se hur den blir sen.

    SvaraRadera
  133. Kladdig mumsig kladdkaka. Verkligen ett plus i kanten på lördagskvällen. Till alla gummor och gubbar där ute säger jag: bon apetite!
    Med kladdkakiga hälsningar Jan-Åke Björnarsson, 69 år i Vallentuna

    SvaraRadera
  134. Jätte god!Hade i lite kaffe för extra smak!:Pmumms!!

    SvaraRadera
  135. Fantastiskt ! Godaste jag nånsin har ätit dock hade jag bara 2 dl socker och mindre smör, låt den svalna och ät med grädde ! Suuuppeer

    SvaraRadera
  136. 2 dl socker skulle nog vara bra ist för 3 lite väl söt, men jätte god!!Lätt att göra också !

    SvaraRadera
  137. Ja kakan är god men den sen bättre ut

    SvaraRadera
  138. Det här var en riktig höjdare! Använde mig av vaniljpulver istället för vaniljsocker. Det gjorde resultatet ännu bättre!

    SvaraRadera
  139. Kladdkaka vet jag inte om den blev riktigt... men plattkaka blev den..
    Ska smaka den snart, få se hur den blev...

    SvaraRadera
  140. Kan man ta honung istället för kakao?

    SvaraRadera
  141. Hur många portioner?

    SvaraRadera
  142. ska man smörja formen.

    SvaraRadera
  143. Visst, går både med 2,5 eller 3 dl. socker. 3-4,5 msk. kakao! Gärna ett ägg istället för 2, blir lite grynig annars (vill inte ha den rinnande, men "rå" och lite seg). La i hackad daimmarabou-gott!

    SvaraRadera
  144. skit gott :D // 13 årig tjej med stort bak-intresse

    SvaraRadera
  145. Den blir godare om man tar mindre socker och mer kakao, enligt mig. Att hälla i lite kanel, kardemumma och mald nejlika ger en väldigt julig smak! :-)
    Jättebra recept!

    SvaraRadera
  146. Mer kakao och mindre socker gör receptet ännu bättre. Häll i lite kanel, kardemumma och mald nejlika för en julig smak! :-)

    Jättebra recept annars! :-D

    SvaraRadera
  147. Jag hade i lite kardemumma. En trevlig tvist :)

    SvaraRadera
  148. Nej LP x) I alla fall så var kakan super god! Ta muffins formar, det e godast xd

    SvaraRadera
  149. Kakan blev jattebra men ta in lite smalt blockchoklad och lite mindre socker du kan ockso doppa kakan i blockchoklad :)

    SvaraRadera
  150. receptet var jätte bra och kladkakan blev också jätte god. Jag rekomenderar detta till er alla där ute i världen kram två 12 åringar

    SvaraRadera
  151. WOOP WOOP första personen som kommenterar det här året xD min kaka är fortfarande i ugnen och den har varit där i 27 min men blir inte klar :(

    SvaraRadera
  152. Jag Hadde inne kladd kakan i ugnen i 20 min

    SvaraRadera
  153. hur länge ska den stå och svalna?

    SvaraRadera
  154. super gott en 10 åring tjej med bak intresse wow!!!!!!:)

    SvaraRadera
  155. Mmmmmmmmmmmm gott!!! Vi har bakat nu och den vart jätte smaskig(mums!)
    Kladdkakiga häsningar från Jan-Åke Björnarsson 69år vallentuna west side

    SvaraRadera
  156. Kakan står inne i ungnen... När jag smakade på smeten var det väldigt mycket socker skulle nog räckt med cirka 2 dl istället... Annars ser den god ut.

    SvaraRadera
  157. Just nu är min kaka i ungenen... Smakade på smeten och det smakade lite väl mycket socker... skulle nog räckt med 2 dl socker ist för 3 dl. Min och min syrras kaka var inte klar vid 15 minuter har dock stått i cirka 25 minuter och är snart klar :)
    Mums...

    SvaraRadera
  158. behövdes mer än 15 minuter men den blev god

    SvaraRadera
  159. Jätte goood

    SvaraRadera
  160. den var ett mycket god kakan

    SvaraRadera
  161. Jäääääte god!Bästa kladdisen någonsin��

    SvaraRadera
  162. Jag heter Marcus pejok och jag är 9år och tycker den är jättegod...mums mums

    SvaraRadera