Ingredienser
2 st ägg
2 1/2 dl socker
1, 1/2 dl glutenfri mjölmix
5 msk kakao
100 g margarin mjölkfritt
Steg för steg
- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält margarinet i en kastrull
- Rör samman ägg och socker.
- Rör i kakaopulver och den glutenfria mjölmixen
- Tillsätt det smälta margarinet
- Häll smeten i en smord form
- Grädda i 25 minuter
- Låt svalna
- Garnera med frukt eller bär
LÅter GÖÖÖTT :D
SvaraRaderaMmmmmm....... Låter gott, ska testa nån dag/ Pernilla
SvaraRaderaJajemen!
SvaraRaderaBästa receptet jag någonsin provat! Himmelskt gott :) tack!
SvaraRaderaBästa receptet!
SvaraRaderaJag tog dock bara 2 dl socker, det räcker gott och väl :)
Och istället för en rund form så tog jag en avlång som man vanligtvis använder till bröd, den blev då lite tjockare vilket jag gillar.
Tog ut den när stickan bara hade väldigt lite smet som fastnat på den. Konsistensen blev underbar!
Jättegott!😄👍
SvaraRadera