Ingredienser
100 g Smör eller margarin
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk vanilsocker
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
150 g Kesella
100 g vit choklad
Steg för steg
- Sätt ugnen på 200 grader
- Smörj och bröa en form
- Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt
- Rör ihop socker och kesella och blanda ner i mjölblandningen
- Smält choklad och smöret tillsammans i ett vattenbad och rör ner i smeten
- Häll ner smeten i formen och grädda i 23-25 minuter
vet ni jag använde också vit choklad i stället för mörk men till brownies,det smakade inte ens choklad, mer som vanlig sockerkaka...
SvaraRaderaLåter gott, skall baka den idag till Nyårsafton..så får vi se hur det blir! :D
SvaraRaderaKLADKAKAA MUUUUMSSS !! haha
SvaraRaderaLåter grymt gott - måste jag prova! Kan man ta något annat än kesella? Eller helt enkelt strunta i det? Befinner mig nämligen i Frankrike..
SvaraRaderablä
Raderalåter gått fast utan kesella. går det utan?? Tacksam för svar:)
SvaraRaderaJag brukar köra med grön krydda som salvi :P Övergott!
SvaraRaderaJättegod =) Fast jag bytte ut kesellan mot creme fraich, vet ju inte hur det smakar vanligtvis men min blev som sagt supergod !!!
SvaraRaderagott ! :D
SvaraRaderavarför finns det ingen bild på kladdkakan så man vet hur slutresultatet ska bli?
SvaraRaderahåller med anonym
SvaraRaderaTesta med rivet citronskal i kakan. Supergott
SvaraRaderammmmm
SvaraRaderaen bild skulle vara bra...:O
SvaraRaderaskare´va så skare´va :Smör istellet för kvarg (kesella är en specifik produkts egennamn) ?
SvaraRadera